Boeken over Cryptocurrency

Boeken over Cryptocurrency

Hier op deze pagina vind jij boeken over Cryptocurrency die interessant voor jou kunnen zijn en zeker als je nog niet of pas begeonnen bent met Cryptocurrency het is raadzaam om eerst  informatie te verzamelen voor je begint want de Cryptocurrency wereld zit niet gemakelijk in elkaar.

De geldrevolutie

De geldrevolutie

Heeft het bankwezen zijn langste tijd gehad? Daar lijkt het wel op.

Er gaat nauwelijks een week voorbij zonder berichten over technologische vernieuwingen die traditionele patronen van financiële dienstverlening rechtstreeks bedreigen.

De meest geruchtmakende innovatie is bitcoin, een door computercodes beheerste geldvorm die zich aan controle door overheden en centrale banken onttrekt

RTL Z-journalist Frederieke Hegger spreekt met pioniers uit binnen- en buitenland. Van topeconoom Jeremy Rifkin tot Bitcoingoeroe Andreas Antonopoulos.

Van jonge tech-ondernemers tot bankiers. Met humor, portretten, feiten en cijfers kijkt ze door een verrekijker naar de toekomst: staan we aan het begin van een financiële revolutie?

 Meer informatie klik hier >>

Het tijdperk van cryptovaluta

Het tijdperk van cryptovaluta

Bitcoin en andere op computertechniek gebaseerde valuta kunnen een revolutie in onze maatschappij veroorzaken.

Zijn ze de oplossing voor de vertrouwensbreuk tussen burger en bank?

De schrijvers, Paul Vigna Michael Casey beiden werkzaam voor de Wall Street Journal, beschrijven in dit boek zeer gedetailleerd de opkomst van de Bitcoin, de digitale munteenheid die niet gecontroleerd wordt door (centrale) banken

Meer informatie klik hier >>