Maandelijks cryptocurrency kopen

Maandelijks cryptocurrency kopen

Je kunt veel  geld verdienen met cryptocurrency maar dat weten we al.

Veel mensen vragen mij heb ik veel geld nodig om cryptocurrency te kopen het antwoord is nee je kan ook mee doen als je weinig geld hebt.

Je kan bijvoorbeeld voor een vast bedrag €25 of €50 per maand aan cryptocurrency kopen volgens de buy and hold strategie.

Wat is de buy and hold strategie

De buy and hold strategie is  gebaseerd op het idee dat cryptocurrency een goed rendement opleveren na een verloop van tijd, rekening houdend met de schommelingen van de koers van de cryptocurrency

Als je elke maand cryptocurrency wilt kopen stop jou geld dan niet in 100 verschillende altcoins maar kies 1 of 2 coins uit waar jij vertrouwen in hebt en steek daar jou geld dan in.

Maandelijks cryptocurrency kopen

Waarom maandelijks cryptocurrency kopen?

Als je maandelijks voor een vast bedrag cryptocurrency koopt dan word het een gewoonte en als je dat ook nog bijvoorbeeld op de 6 de van de maand doet heb je een vast schema waar jij je aan houd.

Bovendien spreid je dan de kosten en het risico een beetje. De ene keer koop ik mijn cryptocurrency wat duurder en de andere keer iets goedkoper

Je kan het zien als maandelijks geld op een spaarrekening zetten. Stel je koopt elke maand voor 50 euro aan cryptocurrency dan heb je na een jaar voor 600 euro aan cryptocurrency gekocht.

Als je het geld op de bank zet levert het maar een klein beetje rente op met cryptocurrency heb je kans op een grotere rendement.

Besef wel dat je met de De buy and hold strategie risico loopt om geld te verliezen.

Doe dit met geld wat je niet nodig hebt! Als de koersen stijgen kan dit jou een mooi zak centje opleveren op langere termijn.

Wat denk jij van de buy & hold-strategie Zou die voor jou werken?

Recente blog berichten