Waarom zou ik cryptocurrency kopen?

Waarom zou ik cryptocurrency kopen?

Het kopen van een cryptocurrency wordt met de dag eenvoudiger. Er wordt hard gewerkt aan verschillende nieuwe centraal gestuurde en decentraal gestuurde handelsbeurzen voor het makkelijk kunnen kopen en verkopen van Weet wel dat waar hoge risico’s bij komen kijken ook hoge rendementen gehaald kunnen worden.

Als je het geld kan missen en bereid bent dit te verliezen dan is het een optie om dit te investeren in cryptocurrency

De grote vraag die gesteld moet worden is geld op de bank zetten niet óók gokken met je geld? Iedereen weet dat met de Griekse schuldencrisis.

Waarom zou ik cryptocurrency kopen?

het kopen van een cryptocurrency kun je vergelijken met een belegging in een nieuw technologisch open-source software project.

mogelijkheden. Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos, aangezien zo’n beetje alles programmeerbaar is.

Als je vroeger de kans gemist heb om een aandeel te kopen dan is dit een mogelijkheid voor een herhaling, maar dan in de opkomende bedrijven die blockchain technologie aanbieden.

De vraag blijft echter altijd welk bedrijf het gaat halen en welke niet? (Voor de duidelijkheid cryptocurrency is geen bedrijf maar bedoeld als digitaal geld)

Waarom zou ik cryptocurrency kopen

Bedenk waar voor je cryptocurrency koopt 

Er zijn meerdere toepassingen voor cryptocurrency

De meest voor de hand liggende toepassing is natuurlijk het doen van betalingen en transacties.

Sommige mensen zijn geïnteresseerd in cryptocurrency kopen omdat ze het als een goede investering zien. En dat is een hele logische gedachte. Het hele cryptocurrency gebeuren staat nog aan het begin van zijn levenscyclus. De markt is nu miljarden waard maar kan nog veel groter worden mensen.

Weten vaak helemaal niet waar ze in investeren, en het enige wat de investeerder ziet zijn dollartekens. Men kijkt niet naar de fundamenten van hun investering

Het klinkt best simpel om er flink mee te verdienen, maar hoe werkt het dan precies?

koopt wat cryptomunten met euro,s  dan is het net als een gewone beurs de koers stijgt en daalt en je maakt winst door op het juiste moment te verkopen en te kopen.

De kans op verlies is groot, maar de kans op winst ook.  Met een spaarrekening heb je een rendement van 0,4 procent (mag je maar hopen).

Voor je in cryptocurrency (Altcoins ) gaat kopen Lees eerst waar je op moet letten >>  Want er zijn meer dan 1400 soorten altcoins leer zo veel mogelijk over wat een cryptocurrency is.

Zijn cryptocurrency de toekomst?

Met vergrijzing en oplopende zorgkosten in het vooruitzicht en voor veel mensen is het steeds moeilijker om op organische wijze een arbeidsplek in de samenleving te vinden voor hen is cryptocurrency is een alternatief. We hebben het hier over mensen die buiten het systeem durven denken.

Recente blog berichten