Welke Altcoins gaan het worden?

Welke Altcoins gaan het worden

Welke Altcoins gaan het worden?

Dat is de belangrijke vraag die iederen zich stelt maar niemand antwoord op heeft er zijn meer dan 1500 Altcoin het is zeker dat er in de toekomst daar heelveel van zullen verdwijnen.

Welke Altcoins gaan het worden?

We laten de Bitcoin voor wat het is ik ga hier onder een paar Altcoins toelichten die een groote kans maken om te gaan overleven en als betaal middel in de toekomst gebruikt kan gaan worden dat is de bedoeling toch?

De Ethereum (ETH Afgekort)

Ethereum is  minder bekend dan Bitcoin, maar veel mensen die van Bitcoin gehoord hebben kennen ook Ethereum. De achterliggende code is wat meer geavanceerd dan bij Bitcoin.

Ethereum is een software platform gebaseerd op de blockchain techniek de Ethereum is voor ontwikkelaars een zeer toegankelijk platform

Op het Ethereum platform kunnen ontwikkelaars decentrale applicaties bouwen . Het doel van ETH binnen de Ethereum Blockchain, is om betalingen te kunnen doen bij decentrale applicaties.

De opzet van Ethereum verschilt wel van Bitcoin en de Litecoin. De munt van Ethereum is namelijk niet bedoelt om mee in winkels te gaan betalen, bij Bitcoin en Litecoin is dit wel de bedoeling.  Daarom wordt de Ether dan ook een token genoemd en geen coin genoemd

De Ether zal dus ook geen vervanging van gewoon geld zijn

ETH is een grote kanshebber om op lange termijn nog steeds aanwezig te zijn als cryptocurrency token.

De Ethereum word vooral gebruikt om te inversteren veel mensen kopen met Ethereum ICO,S dat is eigelijk soort aandeel in opstartende bedrijven.

Welke Altcoins gaan het worden?

De Litecoin (lTC Afgekort)

Litecoin wordt gezien als een een soort tweede Bitcoin en stijgt en daalt daarom vaak ook mee met de Bitcoin.

Litecoin is een p2p betaalmiddel dat gebruik maakt van blockchaintechnologie, dit betekent ook dat Litecoin decentraal is aangestuurd.

De ontwikkelaars hebben Litecoin verder door ontwikkeld waardoor het een betrouwbaar project is geworden. Wat Litecoin onderscheidend maakt is dat het een hoger aantal transacties kan verwerken.

bij de Litecoin is zoals bij de Bitcoin een schaarste gecreëerd er kunnen in totaal 84 miljoen Litecoin gemined wordt en het zal tot minimaal 2070 duren voordat deze munten zijn gemined.

Deze cryptomunt wordt mede hierdoor een glansrijke toekomst voorspelt.

De Nem (XEM Afgekort)

Deze cryptocurency munt heeft een van de grootste marktkapitalisaties en is populair vanwege onder andere de unieke manier van transactiebevestiging waarvoor je geen hoge energiekosten hebt en dure hardware benodigd is

Eén van de voordelen van de  NEM is dat transacties binnen een fractie van een seconde afgehandeld kunnen worden tegen lage kosten op een wereldwijde schaal zonder dat je een bankrekening nodig hebt.

Daarom denk ik dat deze cryptocurency munt als een goed en betrouwbaar betaalmiddel kan werken.

De techniek die NEM gebruikt om transacties te bevestigen word harvesting genoemt

Harvesting is een process waarbij een node blokken berekent en valideert om deze toe te voegen aan de blokchain.

Een blok bestaat uit alle transacties die in de afgelopen minuut zijn verricht. Een blok wordt elke minuut berekend en toegevoegd.

Met behulp van de Proof of Importance (Pol) algoritme wordt bepaald welke node de blok mag verwerken en de daaraan gekoppelde transactie kosten in XEM mag opstrijken

Meer informatie over Altcoins

Er zijn meer dan 1500 Altcoin munten Ik heb hier boven een paar uitgelicht in de komende jaren zullen er een hoop Altcoins verdwijnen ik heb hier boven de Altcoins uitgelicht die het meeste kans maken om te blijven bestaan.

Welke Altcoins gaan het worden weet nog niemand maar de tijd zal het ons leren.

Recente blog berichten